Semnează petiția anti-război! Spune NU cedării sistemului Patriot și instruirii piloților ucraineni de F-16 în România! Semnează pentru pace!

Președintele României, domnul Klaus Werner Iohannis, împreună cu membrii CSAT au hotărât ca România să cedeze Ucrainei un sistem de apărare Patriot care costă 1 miliard de dolari.
România va instrui și piloți ucraineni de F-16. Costurile sunt suportate tot de România.

Cedarea sistemului Patriot și instruirea piloților ucraineni reprezintă un pas major care poate fi perceput ca o implicare directă a României în conflictul dintre Rusia și Ucraina. Cetățenii României au dreptul să știe care sunt raționamentele și consecințele acestei decizii.

Este important să înțelegem modul în care aceste acțiuni ar putea afecta securitatea națională și ce măsuri sunt planificate pentru a gestiona eventualele amenințări.

Ne dorim să știm care au fost motivele acestor decizii și care este strategia pe termen lung a Guvernului în privința implicării noastre în regiune.

Semnează și tu petiția prin care cerem Președintelui și Guvernului României să fie transparenți în deciziile ce ne pot arunca în război!

Semnează pentru pace!

 

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer