Când vinzi resursele minerale, ștergi o țară de pe harta lumii!

Doamnelor și domnilor colegi parlamentari,

În ultima perioadă, Parlamentul României a fost supus unui atac inimaginabil din partea coaliției toxice PSD-PNL-UDMR, având sprijinul minorităților și al USR, prin care se încearcă să se treacă, într-un ritm alert și total nejustificat, o serie de inițiative legislative care vulnerabilizează profund România. Mă refer la PLx-143 și 144/2023, dar și la infama Lege Firea (PLx-145/2023) prin care doriți să separați copiii de familii.

Pe lângă acestea, aveți în pregătire COM (2022) 695 prin care veți da liber la adopțiile copiilor români de către cuplurile de același sex sau mame surogat, dar și închisorile intitulate mincinos „orașele de 15 minute” (PLx-47/2023).

Toate aceste inițiative legislative criminale le faceți în numele și sub masca celebrelor jaloane din Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), pe care îl prezentați ca fiind panaceul universal în dezvoltarea României. În realitate, PNRR-ul și jaloanele pe care USR-ul le-a asumat în numele României sunt puse în aplicare de PSD-ul lui Marcel Ciolacu cu riscul ștergerii României de pe harta lumii.

Dar, cu încăpățânare, omiteți să spuneți adevărul despre PNRR. În primul rând, nu l-ați supus aprobării Parlamentului României. De ce? Pentru a nu se cunoaște modul josnic prin care ați ales să predați România la cheie Înaltei Porți, numită Bruxelles. Ați ales să cedați gratuit și ultimele regii autonome și întreprinderi de stat și dați aparența legalității prin PLx-143/2023. Ați ales ca românii să fie deposedați de banii din bănci, de mașini, case și terenuri printr-o simplă notificare semnată electronic de orice executor judecătoresc din UE și Elveția. Așa a apărut PLx-144/2023.

În final, doriți ca România să plătească tribut în natură Înaltei Porți. De această dată, asaltul îl dați asupra copiilor românilor din țară și din diaspora. Așa a apărut infamul PLx-145/2023, legea Firea, prin care copiii pot fi separați de familii în baza unor criterii relative, subiective și absurde. Și, pentru ca planul să fie complet, prin COM (2022) 695 permiteți adoptarea copiilor de către persoanele de același sex și/sau mame surogat. Care copii? Cei pe care, prin Legea Firea, îi includeți aproape automat în Observatorul Național al Copilului, parte a Sistemului Informatic Național pentru Adopții. La fel procedați și cu închisorile de cartier numite orașe de 15 minute.

Inițial, prin PNRR, României îi erau alocate 80 de miliarde de euro care s-au transformat ulterior în 30 de miliarde, iar, din acestea, doar 10 miliarde sunt granturi. Restul înseamnă împrumuturi pe care tot românii le vor plăti.

Oare atât valorează resursele naționale? Oare atât valorează conturile bancare, mașinile, casele și terenurile cetățenilor români? Oare atât valorează viața copiilor cetățenilor români din țară și din diaspora? Oare atât valorează unitatea, integritatea și suveranitatea României? 10 miliarde de euro?

 

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer