Pierdut proiect PNRR, găsitorului nicio recompensă!

În Guvernul României proiectul PNRR nu există (…)„. Nu este o glumă sau un banc tip Radio Erevan. Este declarația primului-ministru al României, domnul Marcel Ciolacu!

Adică, politicianul care ar trebui să conducă România și destinele românilor ne spune, cu seninătatea unui copil, că, în Guvernul României, proiectul PNRR NU există!

Dar, în mandatul domnului Nicolae Ciucă a existat? Sau, poate, că domnul Nicolae Ciucă nu a fost interesat să îl caute! Ori, poate, domnul Ciucă a plecat cu el acasă…

Trecând peste aceste ironii, este absolut de neimaginat cum un prim-ministru (chiar și de la PSD!) spune că nu există proiectul PNRR! Atunci la ce se raportează când susține și inițiază celebrele PLx-uri criminale denumite „jaloane”?

Mai mult, dacă a constatat lipsa unui document atât de important, a sesizat organele competente? Când a descoperit că proiectul PNRR nu există în Guvern? La momentul declarației sau la momentul preluării mandatului?

Ce este mai grav? Să aflăm că Marcel Ciolacu a plecat la Bruxelles să renegocieze PNRR-ul în condițiile în care respectivul document nu se (mai) găsește la Guvern sau că, după aproape un an de zile, a aflat că nu se găsește respectivul document?

Sunt întrebări la care, cel puțin din respect pentru cetățeni și legea privind documentele clasificate, ar trebui să primim un răspuns! Fie „pierdut proiect PNRR, declarat nul”, fie la Palatul Victoria impostura și incompetența sunt le ele… acasă!

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer