Mărul otrăvit al europarlamentarilor români pentru țară!

Mărul otrăvit al europarlamentarilor români pentru țară!

Îmi pare rău, dar am avut, din nou, dreptate. În urmă cu ceva timp, spuneam că România își cedează suveranitatea pas cu pas. Propaganda PSD-istă, în frunte cu Gabriela Firea au sărit ca arși și m-au acuzat de dezinformare. În numele celebrelor jaloane, România a cedat de la resursele naturale și până la copii, nu înainte de a-și ceda și dreptul la justiție. Ori de câte ori Uniunea Europeană a poftit să mai ciuntească din suveranitatea României, cozile de topor de la PSD, PNL, USR și UDMR au executat ordinul. Nu le-a păsat de consecințele acestor decizii criminale și de efectul pe termen lung asupra României și românilor. 

Cadoul otrăvit de dinaintea Zilei Naționale

Cu câteva zile înainte de 1 decembrie, 7 europarlamentari români (foto) au ales să mai facă un cadou României. Un cadou otrăvit fix înainte de Ziua Națională. Au ales să voteze un text prin care România își cedează definitiv și irevocabil suveranitatea în ceea ce privește sistemul juridic. Adică, toate deciziile Uniunii Europene primează în raport cu legislația românească. De la orice lege și până la Constituție. Ne subordonăm, prin votul lor, Uniunii Europene. 

7 așa-ziși europarlamentari români care au votat împotriva interesului României sunt cei care, la București, declară că se luptă pentru România în Parlamentul European. Dar, la Bruxelles, votează împotriva propriei țări.

Sintagma „bărbat/femeie” devine gen…

În același timp, 16 europarlamentari români (foto) au ales să fie de acord cu schimbarea sintagmei din „bărbat/femeie” în „gen”. 

16 europarlamentari vor ca în locul sintagmei "bărbat/femeie" să folosim "gen"
16 europarlamentari vor ca în locul sintagmei „bărbat/femeie” să folosim „gen”

Poate ar fi bine să înțeleagă și cei 16 „magnifici” faptul că potrivit Organizației Mondiale a Sănătății, termenul „sex” se referă la caracteristicile biologice, anatomice și fiziologice care definesc bărbații și femeile, în timp ce termenul de gen vizează aspectele sociale, psihologice și comportamentale, în special normele impuse de societate.

În mod evident, vor încerca, așa cum au mai făcut-o să lanseze în spațiul public tot felul de discursuri mincinoase și să argumenteze că, în realitate, au votat pentru mici modificări în ceea ce privește tratatele Uniunii Europene. Fals și mincinos! Ei au votat împotriva suveranității României! Restul, la fel ca și jaloanele și măririle de pensii, sunt minciuni. Atât și nimic mai mult!

Din păcate, România nu numai că nu este reprezentată la nivelul Uniunii Europene, însă, prin europarlamentarii pe care partidele politice i-au trimis, România pierde. Și, pierde suveranitate, resurse, dreptul propriu de a decide pentru sine. De ce? Pentru că cei acești europarlamentari români au ales, de bună voie, să trădeze interesul României. Au ales, cu bună știință, să-i trădeze pe români.

La alegerile europarlamentare din 2024, România are nevoie de patrioți care să voteze pentru interesul României și nicidecum împotriva propriei țări. România trebuie să fie reprezentată în Parlamentul European de oameni pentru care valorile tradiționale, credința și interesul național sunt piloni de bază și nicidecum de cozi de topor care votează împotriva propriului popor și a propriei țări.

În mod evident, nu voi primi răspuns, însă măcar românii ar trebuie să primească, din partea domnilor Ciolacu, Ciucă și Cioloș care a fost rațiunea acestui act de trădare al interesului național? A meritat, oare, ca prin votul acestor impostori România să își cedeze definitiv suveranitatea? Și, care a fost rațiunea acceptării schimbării sintagmei „bărbat/femeie” cu cea de „gen”?

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer